FAQ

 

FAQ

 

 

 

Hvorfor gider I at bruge så meget til på at forberede til karnevalet?

 

Det gør vi fordi karnevalet er en spændende og sjov begivenhed. Og jo mere vi gør ud af forberedelserne, jo sjovere er det faktisk på selve karnevalsdagen. Det er samtidig også en god måde at møde venner og familie på.

 

 

Hvor mange mandetimer går der I jeres årlige projekt?

 

Vi bruger meget tid på det. Weekender, hverdage, og helligdage. Et forsigtigt skøn vil være omtrent 2500 mandetimer.

 

 

Hvad er der så godt ved lige Karneval i Aalborg?

 

Det er Nordeuropas største karneval. Hvert år deltager ca. 25.000 mennesker aktivt i karnevalet, og vender byen på hovedet.

 

 

Hvor meget koster det Jer at lave Jeres projekter?

 

Det er selvfølgeligt ikke billigt, da alting vi laver er lavet fra bunden. 15.000 kr. er ikke usædvanligt. Men med de penge når vi da også et godt stykke vej.

 

 

Bruger I sponsorer?

 

Vi har en enkelt gang brugt sponsor i et lille omfang.

 

 

Hvorfor er I ikke flere medlemmer?

 

Alkoholdet består af folk der er villige til at ofre meget tid på karnevalet. Antallet af medlemmer varierer fra år til år. Typisk er vi 20-25 deltagere, hvilket er et passende antal.

 

Hvordan er I organiseret?

 

Vedr. store emner såsom hvad vi skal lave til årets karneval, bruger vi den demokratiske model, flertallet bestemmer. Resten overlades til bestyrelsen og de områdeansvarlige.

 

 

Hvorfor navnet " Alkoholdet " ?

 

Vi kan godt lide navnet og der en speciel tone i det. Og så går der jo også lidt alkohol i det på karnevalsdagen.

 

 

Det ser ud som om I ikke altid følger årets tema. Er det korrekt?

 

Ja, det er korrekt. Det primære for vores gruppe er vognen. Det afgøres af flertallet hvilken vogn vi skal lave, og det er ikke altid at det hænger sammen med årets tema.

 

 

Hvad gør I med vognen, når karnevalet er slut?

 

Det hænder at én af medlemmerne kan bruge den som f.eks. legehus, og så får han/hun den. Ellers sælger vi den som oftest.

 

 

Hvordan kommer I rundt med så stor en vogn?

 

Vi trækker den selv. På trods af størrelsen er to mand som oftest rigeligt til af drive den frem. Vi bliver tit spurgt om ikke vi har overvejet at motorisere den. Det vil vi ikke, da vi synes at der er mere charme ved at vi selv trækker den.

 

 

Kan jeg blive medlem af Alkoholdet?

 

Alkoholdet er en forening med åben adgang for alle. For deltagelse på selve Karnevalsdagen skal vores medlemmer dog være fyldt 18 år. Hvis du vil være medlem af Alkoholdet, skal du være velkommen til at rette henvendelse til Bestyrelsen.